Hvem er vi?

Skolen er en forening, der arbejder for og med Folkeoplysningen, til glæde og til gavn for alle, der vil begejstres eller bare vil fordybe sig. Sæsonen tilbyder en bred palet af enestående og unikke foredrag og debatter, fremragende kurser og spændende ture. Vi er lykkes med at lave aftaler med de bedste undervisere fra dengang og nu, og glæder os over at kursisterne stille og roligt tilmelder sig vores hold.

Dermed dannes basis for fremtidige kurser og ture også bliver kvalitative og efterspurgte. Det gælder både på Keramikskolen og på Seniorhøjskolen i Fredericiagade. Vi har kvitteret med, at de kerneområder der var Seniorhøjskolens varemærke indenfor studiekredse, motion, sprogskole og kreative hold, nu er en bærende del af Foreningen.

Ydermere har vi den store fornøjelse, at byde velkommen til de mange dygtige undervisere, bærende kræfter og de frivillige, der har valgt at videreudvikle deres arbejde i DOF KOF. Se nærmere på vores hjemmeside www.dofkøbenhavn.dk eller rekvirer vores katalog, hvor du kan blive yderligere inspireret.

Kontakt os på 36 75 75 22 hvor der vil altid vil være en venlig stemme til at råde og vejlede.

God sæson 2017 i Voksen og Aftenskolen med undervisning i særklasse.

Generalforsamling DOF KOF - København 19/4-2018 kl. 16.00